Què és el Club Roses Cultura


El Club Roses Cultura de l'Ajuntament de Roses neix amb la intenció de conèixer d'una forma directa les preferències culturals dels nostres vilatans i de qui ens visita.

D'aquesta manera, es pretén oferir una programació cultural que s'adapti als interessos del públic i que aquest pugui gaudir d'una sèrie de beneficis.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, i així pertànyer al Club Roses Cultura, els interessats han de descarregar el formulari següent i, un cop omplert, han de fer-ne entrega a les taquilles del Teatre Municipal, a les oficines de l'Àrea de Cultura i Festes (Carrer Tarragona, 81. 2a planta. De 10h a 14h) o, per correu electrònic, a l'adreça electrònica següent: cultura@roses.cat.

Un cop rebut el formulari, es facilitarà un carnet acreditatiu de pertànyer al Club als interessats i ja podran gaudir de tots els seus avantatges.

Sigueu benvinguts al Club!


AVANTATGES

El carnet Club Roses Cultura us ofereix un seguit de descomptes i promocions per assistir a espectacles i propostes culturals.

També podreu viure experiències úniques i singulars com assistir a assajos d'obres de teatre, preparació de concerts, visites guiades exclusives i molt més!


EL CARNET

FORMULARI DE SOL·LICITUD DEL CARNET