Oficina de Català CPNL

L’Oficina de Català de Roses depèn del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en el qual participa l’Ajuntament de Roses des de l'any 1992. El CPNL és un ens creat amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Al llarg d’aquests anys, l’Oficina de Català ha estat ubicada en tres espais diferents: dotze anys al carrer Pep Ventura, cinc al carrer Sant Josep, 7 anys a la Riera Ginjolers i, des de principi del mes d'agost de 2017, es troba situada a la segona planta de l'edifici de Ca l'Anita a la plaça de Sant Pere. En els darrers anys, també ens podeu trobar al Facebook, Twitter i Instagram.

D’altra banda, desenvolupa una tasca de dinamització de l’ús de la llengua: anàlisi lingüística d’organitzacions que volen iniciar un procés de normalització, plans lingüístics per a empreses, convenis i acords de col·laboració amb entitats i associacions, i suport a iniciatives relacionades amb la normalització lingüística.

En l’àmbit de l’ensenyament del català, ofereix cursos de 45 o 90 hores de nivell bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. A més, disposa del Servei Obert de Català, que permet iniciar, ampliar i perfeccionar els coneixements de la llengua catalana de manera flexible i individualitzada. 

Assessora els tribunals o òrgans tècnics de selecció en la valoració de la prova de coneixements de llengua catalana en les convocatòries de places de l’Ajuntament i col·labora amb diverses àrees del consistori.


Enllaços


Horaris d'Atenció al públic:

Atenció presencial amb cita prèvia i atenció telefònica els dimecres i divendres de 10 a 13.30 h. Correu electrònic: roses@cpnl.cat.


Telèfon: 972 253 947


Com arribar-hi?

Altres espais