Para un mal día

Exposició Col·lectiva

Finalitzat
Del dv. 19.01.24 al dt. 13.02.24 | 10:00 h
Compartir

Del 19 de gener al 13 de febrer de 2024, a Ca l'Anita

Exposició col·lectiva: Para un mal día

Inaguració: 19 de gener de 18 a 20.30 h               De dilluns a diumenge, de 10 h a 13.30 h i de 17 h a les 19.30 h

Artistes: Alberto del Puerto; Albert Adrià; Ana Gutiérrez; Antonio G. Nicolas; Emma Bagshaw; Josep Mª Viaplana; Juan Cardosa; Marta Rutllant; Mònica Campdepadrós; Narcís Bardalet; Paula Font; Pol Ballonga; Santiago Botero

"Para un mal día" és una exposició d'art que neix d'una nova cançó del projecte musical d'Alberto Del Puerto (DELPUERTO). 

Després de 10 anys de trajectòria per diferents escenaris en tot el país i diversos llançaments a la seva esquena, presenta aquesta cançó també titulada "Para un mal día". Una declaració d'intencions a NO rendir-se, a ser perseverant i a gaudir del camí que tenim, encara que moltes vegades sigui dolorós. Feta en el pitjor moment d'una vida, en homenatge a un pare que ja ha marxat. 

Benvinguts i benvingudes a aquesta exposició única, on 13 artistes de diverses disciplines han unit els seus talents per compartir i presentar els seus remeis artístics per a superar un mal día. 

Cada obra ofereix una perspectiva única, salvatge i commovedora sobre com afrontar els desafiaments diaris a través de l'art. 

Aquesta exposició busca submergir a l'espectador en una reflexió personal de perseverança contra aquests mals moments o dies, que sovint poden fer tremolar la nostra salut mental. 

Endinsa't en aquest viatge sensorial i descobreix com la creativitat pot convertir fins i tot els dies més difícils, en experiències transformadores. 

Divendres
19
gen
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
20
gen
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
21
gen
Gratuït
Finalitzat
Dilluns
22
gen
Gratuït
Finalitzat
Dimarts
23
gen
Gratuït
Finalitzat