Cinema: Libertad

Cicle Gaudí

Comprar
4 €
DURADA:  104 minuts
Dijous 19 de maig | 20:15 h

 

Cinema: Libertad

Cicle Gaudí

Dijous 19 de maig, a les 20:15 h, al Teatre Municipal

Nominada a 11 Premis Gaudí incloent millor pel·lícula en llengua no catalana i millor direcció.

Guanyadora de dos Premis Goya a millor direcció novell i millor actriu secundària (Nora Navas). 

Quatre nominacions als Premis Feroz, incloent millor pel·lícula dramàtica.

Film inaugural de la secció oficial del Festival Seminci de Valladolid. 

Nora, una adolescent tímida i sobreprotegida, arriba a la casa familiar de la Costa Brava a passar-ne unes vacances especials: la seva àvia, que té Alzheimer, està perdent ràpidament la memòria i tota la família s'ha ajuntat per passar el darrer estiu que recordarà. Però Nora no troba el seu lloc al complex entramat familiar d'oncles i cosins.

És massa gran per jugar amb els petits i massa petita per participar de les converses dels adults. L'arribada a la casa de Llibertat, la filla adolescent de la dona colombiana que té cura de la seva àvia, suposa tota una petita revolució per a ella.

Les dues noies aviat comencen una amistat intensa i desigual. Llibertat, objecte de fascinació i obsessió per la Nora, obrirà la porta a un altre estiu, molt més seductor i perillós. Lluny dels cercles de confort i placidesa de la seva família, la presència de Llibertat forçarà Nora a confrontar-se amb els seus privilegis i les convencions familiars heretades.

Direcció i guió: Clara Roquet
Música: Paul Tyan
Fotografía: Gris Jordana
Intèrprets: María Morera, Nicolle García, Nora Navas, Vicky Peña, Carol Hurtado, Maria Rodríguez Soto, David Selvas, Òscar Muñoz, Sergi Torrecilla, Mathilde Legrand

Entrada: 4,5 €
Durada: 104 minuts

 

Dijous
19
mai
Des de
4 €