Álvaro Soler + Sara Roy

Sons del Món

32 €
Dissabte 30 de juliol | 22:00 h

Concert: Álvaro Soler + Sara Roy

Dissabte 30 de juliol, a les 22 h, a La Ciutadella de Roses

Alvaro Soler actuarà a Sons del Món de Roses el 30 de juliol, en un dels dos únics concerts d’aquest estiu a Catalunya.

El cantant nascut a Barcelona va arrancar la seva meteòrica carrera a principis de 2015 a Berlín amb “El mismo sol”, cançó que va ser número 1 de vendes a tot Europa. Poc després va estrenar nova cançó amb Jennifer López, esdevenint una de les cançons més venudes aquell any a nivell mundial i el 2016, Soler estrena “Sofía”, que va superar l’èxit de l’anterior i es transforma en èxit internacional.

Sara Roy és cantant, compositora i periodista que fa anys que puja als escenaris. Amb el seu primer disc estem davant de la seva carta de presentació, que és una petita part del que és i del que pot arribar a ser.

Sara Roy és una persona optimista i alegre. Per aquest motiu la majoria de cançons d’aquest disc parlen de coses boniques com la confiança i l’amistat, la perseverança, la superació i la lluita per aconseguir els teus somnis. L’amor i el desamor, tòpics que a la manresana sempre li agrada tocar també es troben en aquest disc que podrem gaudir en directe el 30 de juliol al Sons del Món.

El 30 de juliol podrem viure tots aquests grans èxits en directe a Sons del Món.

Obertura de portes i de la zona village a les 20 h.

Entrades: A partir de 32 €

Més informació i entrades: sonsdelmon.cat

Dissabte
30
jul
Des de
32 €