Concert de Doctor Prats

A la Ciutadella

Finalitzat
Divendres 13 d'agost | 22:30 h

Concert de Doctor Prats

El divendres 13 d'agost, a les 22.30 h, a la Ciutadella

Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només quatre anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat: Patates amb Peix (2015), Aham Sigah (2016) i Venim de Lluny (2018). 

Capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cúmbia, el reggae, l’ska, el rock, l’electroswing o el dubstep, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell. El seu directe, "Massa bé Tour", és un dels més potents del panorama musical, un directe sorprenent, dinàmic i enèrgic que no deixa a ningú indiferent.

Preu: 2 euros

Informació i venda d'entrades a www.rosescultura.cat i al Teatre (dijous i divendres, de 12 a 14 h)

Condicions d'accés    

- Els seients s'assignaran per odre d'arribada. No pots canviar el teu seient ni abandonar-lo excepte en el moment de marxar del recinte.

- Ús de mascareta obligatori, higiene de mans i mantenir la distància de seguretat.

- Assistir amb antelació suficient per evitar cues i aglomeracions a l'entrada. El recinte s'obrirà al públic a les 21 h. 

- No poden accedir persones amb símptomes de Covid-19 o que hagin estat en contacte directe amb una persona malalta.

- Amb servei de bar (begudes i entrepans freds i calents) en un espai annex a la zona del concert, amb taules i cadires. 

- Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats d'una persona adulta.

- Només es retornarà l’import de l'entrada en cas de cancel·lació o per l’impossibilitat d’assistir degut a les mesures establertes per les autoritats sanitàries. 

Certificat autoresponsable de desplaçament en municipis amb mobilitat nocturna restringida

- Ensenyant la teva entrada i marcant la casella número 3 del certificat autoresponsable, no tindràs risc de sanció per poder tornar a casa després del concert.

Divendres
13
ago
Des de
2 €
Finalitzat