Presentació del llibre: Operació Shangó. La travessa del Sàhara

De Jaume Torrent

Finalitzat
Dimecres 12 de maig | 19:00 h

Presentació del llibre: Operació Shangó. La travessa del Sàhara

De Jaume Torrent 

El dimecres 12 de maig, a les 19 h, al hall del Teatre Municipal

Operació Shangó és una novel·la de carretera o, més ben dit, de camins. De les pistes de sorra que travessen el desert del Sàhara i que van d’Algèria a Mali i de Dakar a Marràqueix, i dels camins plens de fang que, travessant la selva, arriben al mar. L’acció transcorre durant els mesos de juliol i agost de l’any 1970, els mesos de més calor al desert i de pluges torrencials a l’Àfrica tropical.Tres joves es proposen fer un viatge a la panxa d’Àfrica, i el volen sufragar portant roses del desert a Barcelona amb la intenció de fer-hi negoci.

Al llarg del viatge van trobant i convivint amb tota mena de personatges: professors, exparacaigudistes belgues, una infermera, un gendarme malià, un maoista com a cap de poblat, fins i tot un autoestopista al mig del desert, al mateix temps que s’endinsen en unes cultures desconegudes i sorprenents.

Els protagonistes fan un viatge iniciàtic a través d’una Àfrica que bull il·lusionada pel triomf de la revolució algeriana i la creació de les noves repúbliques negres independents, quan a Occident els moviments juvenils hippies i del maig del 68 donen esperances d’un futur millor.

Preu: gratuït

Cal inscripció prèvia a: rosescultura.cat

Dimecres
12
mai
Finalitzat