Una projecció del Cicle Gaudí i el concert de SUU són les propostes del TMR d’aquesta setmana

25/02/2021

Aquesta setmana el Teatre Municipal de Roses ofereix dins la programació del Cicle Gaudí de cinema la projecció de la pel·lícula "La boda de Rosa", protagonitzada per Candela Peña (dijous 25 de febrer), i el concert de la cantant SUU, que presentarà el seu darrer treball Ventura, (dissabte 27). Les entrades es poden adquirir a rosescultura.cat.

Dijous 25 de febrer, el Teatre de Roses oferirà la segona de les projeccions incloses dins el Cicle Gaudí, una de les novetats de la programació d’aquesta temporada, que ofereix cada mes una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent. A "La Boda de Rosa", l’actriu Candela Peña dona vida a la Rosa, una dona que decideix prendre les regnes de la seva vida després d’adonar-se que, a punt de fer 45 anys, ha viscut sempre per als altres. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plants, i que canviar de vida no és tan senzill si no està inclòs en el guió familiar.

Dissabte la música envairà el Teatre Municipal de la mà de SUU, una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat que, durant el 2020 ha sabut demostrar la seva versatilitat, adaptant-se a les noves circumstàncies sanitàries i socials, i essent capaç d’oferir formats i repertoris especials que l’han convertida en una de les cantants que més ha tocat en plena crisi del coronavirus.

La seva dolça veu embolcallada per les notes de l’ukelele que sempre l’acompanya, es farà sentir el proper dissabte al teatre rosinc presentant les cançons de Ventura, disc publicat el passat 2020 i produït pel també músic Carlos Sadness, i que va esdevenir la cançó de l’estiu de TV3. El concert s’iniciarà a les 20 h.

Les entrades per a les dues activitats es troben a la venda a la web rosescultura.cat. (15€ concert de SUU / 4,5€ La boda de Rosa). Presencialment, es poden adquirir a les taquilles del Teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h.

Notícies