Teatre i cinema, les propostes de la setmana del Teatre Municipal de Roses

25.01.2021

Aquesta setmana la programació del Teatre Municipal de Roses ofereix la projecció de la pel·lícula "Uno para todos", protagonitzada per David Verdaguer (dimecres 27 de gener), i la representació de l’obra "Una història real", amb els actors Julio Manrique, Nil Cardoner i Mireia Aixalà (divendres 29 de gener). Cal tenir en compte que les dues obres han estat reprogramades i han modificat la data prevista inicialment. Les entrades ja adquirides serviran per a les noves representacions (en cas de no poder assistir-hi es retornarà l’import).

Dimecres 27, a les 20 h, el Teatre de Roses oferirà la primera de les projeccions incloses dins els Cicle Gaudí, una de les novetats de la programació d’aquesta temporada, que ofereix cada mes una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent. A "Uno para todos", l’actor David Verdaguer interpreta un professor interí que assumeix la tasca de ser el tutor d’una classe en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar a un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que torni a classe.

Divendres 29 s<(20 h), serà el torn de l’obra "Una història real ", prevista inicialment per al passat divendres, 23 de gener, que també ha vist modificada la seva data de representació. Escrita i dirigida per Pau Miró, reflexiona sobre les ferides emocionals d’un fill i un pare davant la pèrdua de la mare i l’esposa. Abordant diferents temàtiques, se centra en les dificultats d’un escriptor d’èxit per entendre’s amb el seu fill jove, que acaba d’iniciar la universitat. Per damunt de la relació de pare i fill hi plana la traumàtica pèrdua de la mare, simbòlicament representada per una vella butaca buida.

Les entrades per a les dues activitats es troben a la venda a la web rosescultura.cat. (15€ Una història real/ 4,5€ Uno para todos). Les entrades ja adquirides per a les dates previstes inicialment seran vàlides per a les noves funcions. En cas de no poder assistir-hi, es retornarà l’import a les taquilles del Teatre, els dijous i divendres de 12 a 14 h, o bé posant-se en contacte amb taquillatmr@roses.cat

Podeu consultar tota la programació de la temporada del TMR en el llibret adjunt.

PDF document icon llibret teatre tardor 2021_des 2020.pdf — PDF document, 1.25 MB (1308510 bytes)

Notícies