El cantautor basc Jabier Muguruza tanca el cicle D’Nits

18/08/2020

Després de les actuacions de Gemma Humet i del tàndem integrat per Ian Sala i Ignasi Tomàs, el proper dissabte, 22 d’agost, arriba a la Ciutadella de Roses el concert de cloenda del cicle D’Nits, amb l’actuació Jabier Muguruza i Mikel Azpiroz. Les entrades estan a la venda a www.rosescultura.cat.

Jabier Muguruza, un dels més reconeguts cantautors de les darreres dècades al País Basc, oferirà a Roses un recorregut per la seva àmplia discografia. Música i paraula han estat els dos eixos de la vida professional d’aquest compositor, acordeonista i cantautor, l’obra del qual ha rebut l’elogi unànime de públic i crítica (tres Premis de la Música, Premi Barnasants, Premi MIN, professor a l’escola de Paul McCartney a Liverpool,...), traspassant fronteres amb la seva música. En la seva actuació de dissabte, Muguruza estarà acompanyat per Mikel Azpiroz al piano, músic del més alt nivell de l’escena basca.

El concert s’iniciarà a les 22 i aplicarà les mesures de protecció anti-Covid necessàries. Es recorda als assistents l’obligatorietat de l’ús de mascaretes. El preu de les entrades és de 8 € (6 € per als socis del Club Cultura Roses) i es poden adquirir a la pàgina web rosescultura.cat i a la Ciutadella de Roses.

Notícies