La música de La La Land, Star Wars, La lista de Schindler o Cinema Paradiso, aquest diumenge al TMR

22/02/2018

El proper diumenge 25 de febrer (18 h), Auró Quartet interpretarà al Teatre Municipal de Roses "Un Concert de Pel·lícula". L’espectacle presenta algunes de les bandes sonores més emblemàtiques del cinema, compostes per als compositors més importants de música de pel·lícula, amb John Williams com a epicentre del concert.

Així, no hi falten títols de clàssics com Cinema Paradiso, que representa la nostàlgia i l’amor en estat pur, Psicosis i la seva música de terror, la tristor de La llista de Schindler, o l’explosiva Star Wars, a la vegada que hi haurà temes de pel·lícules modernes que han captivat diversos tipus de públic, com són El Senyor dels Anells, Harry Potter o La La Land.

La particularitat del concert és que moltes de les bandes sonores que s’interpretaran han estat arranjades en forma de medley o popurri, de manera que s'han escollit els temes més importants de cada film i unit l’un darrere de l’altre, amb la qual cosa sonen com si fossin una sola peça. En definitiva, es tracta d’un concert imprescindible per als amants del cinema i de la música.

Violins: Sergi Miró i Carlota Novell

Viola: Elena Martínez

Violoncel: Pol Farell

Entrada: 8 €

Durada: 75 minuts

Compra d’entrades a www.rosescultura.cat

Notícies