Roses aposta per gastronomia, paisatge i patrimoni i confirma 5 mostres centrades en aquests atractius

02.03.2017

Roses ja té confirmades per a aquesta primavera i tardor un total de 5 mostres i esdeveniments amb els quals el consistori vol atreure visitants fora de la temporada turística d’estiu, mostrant els recursos i atractius que la població ofereix al llarg de tot l’any. La promoció de l’oferta gastronòmica, patrimonial i paisatgística, són l’eix de les activitats programades fins ara: Mostra de Vins, Ruta de les Tapes, Fira de la Rosa, Festival de Drons i Festivalet Posta de Sol.

Finalitzat amb gran èxit el Carnaval de Roses 2017, un dels principals atractius i focus de rebuda de visitants que el municipi acull durant la temporada d’hivern, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament treballa ja en l’organització de nous esdeveniments que tindran lloc al llarg de la propera primavera i tardor. Impulsats pels bons resultats i participació obtinguts en edicions passades i l’encert de la f`òrmula basada en la gastronomia, el paisatge i el patrimoni cultural, l’Ajuntament aposta per donar continuïtat a aquells esdeveniments que una major expectació i nombre de visitants han atret.

La primera de les cites que tindrà lloc del 31 de març al 9 d’abril serà la Ruta de les Tapes de Roses.. Amb una acollida espectacular i més de 6.000 consumicions servides durant la primera edició celebrada el passat any, la Ruta de les Tapes tornarà a oferir, durant tota una setmana, la possibilitat de conèixer la riquesa gastronòmica de Roses a través dels nombrosos restauradors i establiments adherits a la campanya. El mateix mes d’abril, concretament el dia 30, arribarà el torn de la Mostra de Vins DO Empordà que donarà a conèixer la riquesa enològica de la comarca, la qual donarà pas, l’endemà mateix, a la

La Fira de la Rosa, que se celebrarà el darrer cap de setmana de maig, tornarà a convertir Roses en un jardí botànic atapeït d’actes culturals, concerts i gastronomia, arribant a la seva sisena edició plenament consolidada, amb una importantíssim nombre de públic assistent en els diferents actes i mostres organitzats el passat any.

A les portes de l’estiu, el 3 i 4 de juny, tornarà l’espectacular i pioner Festival Drons N'Roses, centrat en la fotografia aèria feta amb drons i que ofereix curses, exhibicions, tallers infantils, exposició de material i conferències. Una oportunitat única per conèixer la bellesa del patrimoni històric i natural de Roses a vista d'ocell.

Una altra confirmació ja tancada és la continuïtat, ja a la tardor, del Festivalet Posta de Sol. Després de la bona acollida que tingué aquesta original iniciativa el passat any, Roses continua potenciant el Festival que fusiona música, paisatge i gastronomia sota l’espectacular escenari de les postes de sol de Roses. Enguany el festivalet tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre, coincidint amb l’Estiuet de Sant Martí.

Roses continua així oferint a vilatans i visitants una amplíssima oferta cultural i d’oci durant tot l’any, a la qual se sumen les nombroses programacions i cicles que tenen lloc a l’estiu, com els concerts a la Ciutadella, el cinema a la fresca, la programació cultural de Ca l’Anita, els nombrosos esdeveniments esportius, una oferta teatral de primer ordre durant tot l’any, entre molts d’altres.

Notícies