Les Antonietes Teatre porta “Un tramvia anomenat desig” al Teatre de Roses

02/11/2016

El proper dissabte, 5 de novembre (21 h), el Teatre Municipal de Roses continua la seva programació de tardor amb l’obra “Un tramvia anomenat desig”, a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre. Un gran clàssic de tots els temps a càrrec d'una de les millors companyies de l'escena catalana actual .

Les Antonietes Teatre, una de les companyies de més èxit de l'escena catalana actual (Vània d'Anton Txèkhov o Somni d'una nit d'estiu, de William Shakespeare), porten a escena l'obra més popular del consagrat Tennessee Williams, autor portat al teatre i al cinema arreu del món (Gata sobre teulada de zinc calenta, La nit de la iguana, etc). Amb una profunda sensibilitat, el dramaturg va construir personatges d'una gran complexitat que són víctimes de si mateixos, al viure en un món on els seus somnis no tenen cabuda i que els impedeix trobar la felicitat.

A «Un tramvia anomenat desig», l’autor ens presenta la història de Blanche i Stella Dubois, dues germanes que pertanyen a una rància i arruïnada família meridional dels Estats Units. Blanche, una dona tèrbola i decadent que viu ancorada en el passat, visita la seva germana a Nova Orleans. Stella, jovial i enamorada del seu marit rude i violent, Stanley, li obre les portes de casa seva. Malgrat la seva actitud melindrosa i arrogant, Blanche és un esperit esquerdat que arrossega un passat turmentós. La seva inestable conducta provocarà conflictes que alteraran la vida de la jove parella.

La funció a Roses tindrà lloc el proper dissabte, 5 de novembre, a les 21 hores. Les entrades tenen un preu de 12 € i la venda anticipada es pot fer a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres, de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici. Descomptes: Carnet Club Roses Cultura, Carnet de la Biblioteca, Carnet Jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

Fitxa tècnica:
Companyia: Les Antonietes Teatre
Direcció: Oriol Tarrasón
Intèrprets: Annabel Castan, Mireia Illamola, Jorge Albuerne, Pepo Blasco
Escenografia: Oriol Tarrasón
Il·luminació: Iñaki Garz
Vestuari: Les Antonietes
Treball de cos: Fàtima Campos
Disseny: Assad Kassab

Vídeo "Un tramvia anomenat desig":
https://www.youtube.com/watch?v=bnXyCRYv-Q0

Notícies