Teatre: Hamlet.01

De Sergi Belbel amb Enric Cambray

Comprar
15 €
DURADA:  120 minuts
dissabte, 1 d’abril | 20:15 h

Compartir

Teatre: Hamlet.01

De Sergi Belbel amb Enric Cambray

Dissabte 1 d'abril a les 20:15 h, al Teatre Municipal

Hamlet, protagonista de la tragèdia més famosa i celebrada de William Shakespeare, apareix davant els espectadors del segle XXI per a explicar, analitzar, comentar, disseccionar i jugar amb les rèpliques, personatges i accions del primer acte de l’obra. I ho fa ben bé com un comediant de Stand-up Comedy (en aquest cas potser caldria dir de “Stand-up Tragedy”), és a dir: tot sol, cara a cara davant l’auditori, amb molt de sentit de l’humor però també amb ganes d’arribar fins al fons de la qüestió. 

Qui mana, qui dona la pauta en una representació teatral? L’intèrpret? Altres intemediaris que il·lustren, o que fan tornar encara més opaques, les paraules de l’autor, com el director i la resta de creadors de l’espectacle? El text tot sol?

Quan, a més a més, aquestes paraules formen part d’una obra tan complexa, rica, plena de metàfores i d’imatges impossibles de copsar en una primera lectura o escolta, amb reflexions filosòfiques i existencials de tanta profunditat, amb forta càrrega política, i que marca un abans i un després en la història de la literatura, el repte d’analitzar-ne cada rèplica, cada escena, cada personatge i cada acció, esdevé una tasca de funambulista o de boig eixelebrat.

I una nota per tu, públic; possiblement, gaudireu més d’aquest espectacle si abans us heu pogut llegir (o rellegir) el primer acte del Hamlet de William Shakespeare. 

Text i direcció: Sergi Belbel
Interpretació: Enric Cambray

Entrada: 15 €
Durada: 120 minuts

Clica aquí per la promoció "Per nadal regala teatre" 6x5 en obres de teatre

 

Dissabte
01
abr
Des de
15 €