XIII Concurs Infantil de Punts de Llibre Biblioteca Pública Jaume Vicens i Vives

La Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses organitza el XIII Concurs de Punts de llibre, adreçat als nens i nenes de 3 fins a 12 anys d’edat.

El període de participació és de l’1 al 31 d’octubre. Els guanyadors de cada categoria rebran com a premi l'edició del seu punt de llibre.

Els punts de llibre guanyadors s’editaran i es repartiran entre els lectors de la biblioteca.

El lliurament del premi tindrà lloc a la biblioteca, on s’exposaran tots els dibuixos participants.

Bases
1. El tema i la tècnica emprada pel dibuix són lliures.
2. Hi haurà 3 categories:
     1a: Per a nens i nenes de 3 a 5 anys
     2a: Per a nens i nenes de 6 a 9 anys
     3a: Per a nens i nenes de 10 a 12 anys
3. Per a la presentació dels dibuixos la biblioteca repartirà una plantilla.
4. Cada participant podrà presentar un únic dibuix acompanyat del nom, cognoms, adreça, telèfon i núm. del carnet de la biblioteca.
5. Els dibuixos s’entregaran a la Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses (C. Girona, 22-30).
6. El termini de presentació finalitza el dijous 31 d’octubre de 2019, a les 19’30 h.
7. Una vegada finalitzada l’exposició els participants podran recollir els dibuixos com a màxim un mes posterior a l’entrega de premis, excepte els dibuixos guanyadors que quedaran a l’expedient de l’Ajuntament.
8. La biblioteca es reserva el dret d’incloure als punts de llibre el nom de la biblioteca, logotip i qualsevol altra informació i/o modificació que consideri necessària per a la seva correcta reproducció.
9. El jurat estarà format pel regidor de cultura, Sr. Èric Ibañez, el dissenyador municipal, Sr. Martí Parada, i la directora de la biblioteca, Sra. M. Pilar Cortés, que aixecarà acta de la sessió celebrada per decidir el guanyador del concurs.
10. Els drets d’explotació, reproducció, comunicació i difusió pública, inclosa la difusió a Internet, la transformació i la distribució de les obres premiades quedaran en propietat de l’Ajuntament de Roses.
11. Els participants autoritzen i cedeixen els seus drets d’imatge per a l’emissió en els diferents mitjans de comunicació. No tindran mai un ús comercial.
12. Els participants eximeixen l’organització de qualsevol responsabilitat derivada del plagi o qualsevol transgressió de la normativa vigent en matèria de propietat intel·lectual. En cas que es plantegi algun dubte, serà resolt pel jurat i la seva decisió serà inapel·lable.
13. Participar al concurs és lliure i gratuït i comporta l’acceptació de les bases

Descarregar les bases