Teatre: Gent de mar. Una comèdia sobre el món de la pesca

D'Empordà Mar i Cascai Teatre

Diumenge 20 d'octubre 18:00 h

Teatre: Gent de mar. Una comèdia sobre el món de la pesca

D'Empordà Mar i Cascai Teatre

Diumenge 20 d’octubre , a les 18 h

Què és Gent de Mar? És un espectacle inspirat amb els personatges que transiten per cofraries, ports, platges i viles marineres. Gent que manté un vincle excepcional amb el mar.

Un espectacle d’humor de la mà de Marcel Tomàs que a través del seu particular univers creatiu, reviurem conflictes i afers quotidians de vilatans i visitants. Un retrat caricaturitzat d’aquells que estimen el mar, el viuen i el pateixen en el seu dia a dia.

El punt de partida són petites situacions quotidianes que ens resulten familiars a tots nosaltres, però que a través d’aquests personatges i el rol que juguen esdevenen situacions còmiques als ulls de l’espectador.

Els protagonistes d’aquesta història són individus maldestres, pelacanyes, bones persones, murris de port bragats pels afers de la vida quotidiana, antiherois del dia a dia que sobreviuen els embats de la vida amb humor i amor.

Creació i direcció: MARCEL TOMÀS

Intèrprets: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Anna Turró, Miquelet Rabert, Salva Manera

Cantant: Felisa Hernández

Tècnic: Gerard Canadell

Arranjament música: Carles Serras

Fotografia: Marcel Asso

Producció: Susana Lloret

Entrada: Entrada Lliure

Ho organitza: Aquesta obra de teatre està organitzada pel Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava amb el finançament dels Fons Europeus Marítims i Pesquers i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Durada: 80 min.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR