Poesia, cançons i aiguamolls

A càrrec d'Ignasi Tomàs & Ian Sala

23.03.19

Dissabte 23 de març, a les 21.30 h

Poesia - Cicle Març de paraules

Dos cervells empordanesos inclassificables es troben i en sorgeix una comunió genuïna i innovadora: textos de Lorca, cançons Dalinianes, poesia d’aiguamolls i folk de regadiu. No riureu, no ballareu, no cantareu. No us ho perdeu.

Diu el poeta:

“Amo a la tierra. Mis más lejanos recuerdos de niño, tienen sabor de tierra: los bichos del campo, los animales, las gentes campesinas. Mis primeras emociones están ligadas a la tierra...”

El clima de conflicte que es viu actualment al Mediterrani amb milers d’ exiliats de països en guerra (Síria, països asiàtics i africans…) o fugint de situacions econòmiques insuportables (sobretot africans) i a qui la nostra estimada Europa no sap o no vol ajudar...

Aquests tipus de reflexions, sentiments com els que expressa Lorca, ens martellegen. Quin record en poden guardar? Quin record voldran guardar de la terra que no els ha volgut acollir?

Records i sentiments són el fil que vol desplegar les veles d’un viatge. Un viatge que volem ens ancori fort a aquesta terra.

Entrada: Lliure

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR