Homenatge a Manuel Vazquez Montalbán

"Manuel Vázquez Montalbán, Pepe Carvalho". Col·lectiva

Del 03.03.18 al 25.03.18

Horaris de l'eposició

De dilluns a divendres de 10h a14h i de 17h a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h i de 17h a 20h

Pepe Carvalho
Homenatge a Manuel Vázquez Montalbán

L'exposició “Pepe Carvalho, homenatge a Manuel Vázquez Montalbán”, pretén reivindicar i posar en valor la figura d'aquest magnífic escriptor.

L'exposició es va inaugurar a Frankfurt, coincidint amb la fira del llibre de la ciutat. A continuació, va iniciar una itinerància per Hamburg, Munic, Tolosa, Andorra la Vella, Ceuta, Barcelona, Girona, Gijón, Oviedo, Badajoz..., i ara arriba a Roses.

Es tracta d'una mostra que reuneix una selecció d'obres d'artistes, entre les quals es troben els noms més representatius de l'art visual contemporani que s'inspiren en el famós detectiu Pepe Carvalho. Artistes com Plensa, Arroyo, Feito, Leiro, Ballester, Ciria, Moix, Pascual, Genovés, Guerrero Medina, Fiona Morrison, Balmaseda, Broto, entre d'altres, han volgut sumar-se a l’homenatge.

L'exposició fa un recorregut pels llibres de la sèrie de Pepe Carvalho. I l'obra que ha realitzat expressament per a l'ocasió cada artista (cadascú ha triat un llibre de la sèrie) representa situacions i sensacions, en definitiva el que ha cridat l’atenció a l’artista després de fer la lectura del llibre. Totes les obres han estat confeccionades sobre paper, per simbolitzar la transcendència del llibre.

És una ocasió per conèixer una mica millor Manuel Vázquez Montalbán, precursor de la novel·la negra a Espanya.

Horaris de l'eposició

De dilluns a divendres de 10h a14h i de 17h a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h i de 17h a 20h

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR