CONCERT BENÈFIC DE NADAL
ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA

CONCERT PER A CLARINET, DE W. A. MOZART

10.12.17

VENDA I RESERVA D'ENTRADES: Dijous i divendres de 12 a 14 h,
i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. L’OCC dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d’altres noms ja consagrats. En el seu extens repertori, que abasta totes les èpoques i compositors, dedica una atenció especial a la interpretació i divulgació de la música catalana.

L’orquestra ha ofert més de sis-cents concerts al llarg de la seva trajectòria i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música d’Espanya. També ho ha fet a Albània, França, Itàlia, Irlanda, Polònia, República Txeca, Argentina, Xile, Mèxic, Uruguai, Líban, Tunísia i Xina. Solistes del prestigi de Nicanor Zabaleta, Montserrat Cervera, León Ara, Régis Pasquier, Evelyne Dubourg, Montserrat Torrent o Enrica Guarini han actuat en els seus concerts.

Entre els directors que han conduït l’orquestra destaquen Mihail Angelov, Marçal Gols, Lucien Jean Baptiste, Yukio Kitahara i Milen Nachev. L’OCC ha enregistrat treballs a les ràdios i a les televisions d’Espanya, França, Argentina, Mèxic i Tunísia, i té gravats cinc CD amb obres inèdites, fo namentalment de compositors catalans.

Donatiu: 20 euros

Ho organitza: Fundació Roses Contra el Càncer
Hi col·labora: Ajuntament de Roses

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR