DUO PIAZZOLLA
RAFAEL DENGRA I IRENE AISEMBERG

MÚSICA - CICLE TARDA DE CLÀSSICS

05.11.17

VENDA I RESERVA D'ENTRADES: Dijous i divendres de 12 a 14 h,
i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

El programa Duo Piazzola que interpretaran aquests experimentats músics a Roses està íntegrament dedicat a Astor Piazzolla, amb la intenció de fer un homenatge per commemorar el 25è aniversari de la seva mort, l’any 1992. Amb nou dels temes més coneguts del compositor, com ara “Adiós nonino”, “Libertango” o “Verano Porteño”, ens presentaran una selecció de peces que han estat revisades o arranjades pels mateixos músics.

Rafael Dengra va néixer a Buenos Aires, on inicià els seus estudis musicals amb el violinista Alejandro Elijovich. A Barcelona van ser els seus mestres Ala Voronkova i Eugeni Grach. Titulat pel Conservatori del Liceu l’any 1997 i guanyador de concursos com Mitsubishi i Arjau, ha actuat arreu de molts països com a concertino i solista. Recentment, ha enregistrat un CD com a concertino de l’Ensemble Confluència Sonora al Castell de Cardona.

Irene Aisemberg, va néixer a Urbino (Italia). Sota la tutela de la mestra Maria Teresa Carunchio, es va graduar amb la màxima qualificació al Conservatori "Gioacchino Rossini" de Pesaro (Itàlia). Per influència del seu pare, el pianista argentí Hugo Aisemberg, ha estat a prop de la música llatinoamericana, en particular del tango. Es va presentar a Buenos Aires en el Festival Internacional Astor Piazzolla. Ha actuat, també, en diferents ciutats com Roma, Torí, Milà, Pesaro, Brussel·les, Barcelona, Madrid, Lisboa, etc.

Entrada: 8 euros
Ho organitza: Ajuntament de Roses

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR