COS MEU RECORDA
POEMES ÍNTIMS DE KAVAFIS

RECITAL POÈTIC DE LA POSTA DE SOL
MICRO OBERT AL CASTELL DE LA TRINITAT

01.11.17

VENDA I RESERVA D'ENTRADES: Dijous i divendres de 12 a 14 h,
i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

Kavafis, poeta grec, va ser una de les figures literàries més importants del segle XX i un dels majors exponents del renaixement de la llengua grega moderna. Interessat per la història, Kavafis va compondre amb freqüència poemes no sobre grans moments històrics, sinó sobre les decadències que els seguien, com el famós “Esperant els bàrbars”, “El Déu abandona Antoni” o “Ítaca”, algunes de les frases dels quals han passat a ser proverbials. També, l’amor furtiu, la sensualitat, els personatges antiherois, gairebé  empre ens moments intemporals, estan molt present a la seva obra. Inspirador de poetes, molts músics han recollit i musicat la seva poesia. En Paul i en Jordi ens en fan la seva especial versió, que surt de l’admiració pel poeta i del fet d’afegir-hi petits detalls de música i cançons inspirades per cada un dels  poemes que llegeixen.

L’acte anirà acompanyat d’una sessió de micròfon obert per als poetes que vulguin recitar poemes propis o d’altres autors, relacionats amb el capvespre o la posta de sol.

Espai: Castell de la Trinitat
Transport: Servei gratuït de transport amb el Tren Roses Express

Entrada: Lliure
Ho organitza: Ajuntament de Roses

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR