MUÑECA DE PORCELANA

JOSÉ SACRISTÁN I JAVIER GODINO

21.10.17

VENDA I RESERVA D'ENTRADES: Dijous i divendres de 12 a 14 h,
i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

Muñeca de porcelana és la primera producció que es fa al món després de l'estrena que el 4 de desembre de 2015 es va fer al Gerald Schoenfeld Theatre de Broadway de l'obra original, Xina Doll, protagonitzada per Al Pacino, i que l'autor David Mamet va escriure per a ell.

En aquesta ocasió, la versió espanyola la dirigeix Juan Carlos Rubio i l’actor protagonista és José Sacristán, acompanyat de Javier Godino. En paraules del propi Mamet: "Nina de porcellana és millor que el sexe oral..."

Els poderosos estan lliures de retre comptes pels seus actes? Existeix una elit que maneja els fils amb capacitat per variar el rumb dels esdeveniments amb tan sols una trucada telefònica? Mamet ha creat una intensa i emocionant estructura teatral de vibrant ritme que barreja temes recurrents de l'autor, com el poder de la política, l'economia i els mitjans de comunicació, amb altres de nous com la lleialtat i les dificultats de l'ésser
humà per trencar amb el seu passat. Una espiral de successos que, en menys de 24 hores, modificaran el destí dels seus protagonistes i la nostra visió de la cara oculta dels amos del món.

Actors: José Sacristán, Javier Godino
Direcció: Juan Carlos Rubio
Autor: David Mamet
Versió: Bernabé Rico
Ajudant de direcció: Chus Martínez

Durada: 1 hora i 30 minuts
Organitza: Ajuntament de Roses

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR