CONCERT SIMFÒNIC-CORAL: CATALUNYA AL COR

COR I ORQUESTRA SIMFÒNICA HARMONIA

Catalunya al Cor.

Proposem un concert festiu de música catalana, música del nostre país. Amb cançons populars catalanes i sardanes interpretades pel Cor i Orquestra Simfònica Harmonia. Concert que ens farà vibrar amb obres com L’Emigrant d’Amadeu Vives, Puigsoliu (poema simfònica de J. Serra) o les sardanes Somni i La Santa Espina.

El Cor Harmonia té una dilatada experiència en el camp de la lírica i de l’escenificació musical, ha interpretat diferents òperes i sarsueles i també a dut a terme infinitat de concerts desde música catalana, fins a bandes sonores de pel·lícules com també concerts simfònico-corals.

L’Orquestra Simfonica Harmonia, és l’orquestra titular de la Temporada Lírica Ciutat de Calella on hi ha actuat amb diferents obres com La Traviata, Cançó d’Amor i de Guerra, La Leyenda del Beso, entre altres. També actua en solitari oferint concerts simfònics com la 5a Simfonia de Bethoveen, Concert d’Obertures d’Òpera, Bandes sonores de pel·lícules o el tradicional concert d’Any Nou amb Valsos i Polques.

Albert Deprius, tenor i director del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, ha actuat com a tenor a Espanya, Itàlia, França, Colòmbia, Panama, Cuba, interpretant diferents òperes amb els principals rols de Tosca, La Bohème, La Traviata, Cavalleria Rusticana entre d’altres. També a ofert infinitat de recitals lírics i concerts. Ha dirigit diferents formacions orquestrals i cors dirigint diferents concerts, òperes i sarsueles.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR