Ca l’Anita reinicia la seva programació de tallers

02.10.2020

El Centre Cultural Ca l’Anita inicia aquest mes d’octubre una nova programació de tallers que s’allargarà fins al mes de desembre. Es reprogramen així diverses de les activitats que van quedar anul·lades la passada primavera amb motiu de la irrupció de la pandèmia. Les inscripcions es poden realitzar a partir del proper 10 d’octubre a través de la web www.rosescultura.cat.

Un taller d’urban sketching (apunts pictòrics al natural), tallers literaris de novel·la negra i de poesia i narrativa, la tècnica del pop art il·lustratmacramé per ornamentar el Nadal i decoració de corones d’eucaliptus, són les activitats que oferirà Ca l’Anita aquesta tardor. Les diferents activitats mantindran les normes d’aforament i de prevenció anticovid. Per participar, cal inscriure’s prèviament, a partir del 10 d’octubre, a través de la web www.rosescultura.cat

En l’apartat d’exposicions, la sala de Ca l’Anita acull aquest trimestre la mostra de Paula L. Clay (fins al 25 d’octubre), l’exposició d’art local "Mirades pròpies" (del 7 de novembre al 13 de desembre) i, finalment, del 19 de desembre al 24 de gener, "Entre l’alquímia i l’art" de Josep Vallés.

Des de la seva posada en marxa, Ca l’Anita ha incorporat gradualment continguts i activitats fins oferir una programació estable i consolidada. L’any 2019, la seva sala d’exposicions va superar els 13.000 visitants a les diferents mostres acollides, mentre que els tallers i conferències impartits van comptar amb prop de 500 participants. Ara, continua la seva programació adaptant-se a les necessitats sanitàries i de prevenció establertes, amb l’objectiu de continuar apropant la cultura i la formació a la població rosinca.

Podeu consultar la programació completa, inscripcions, horaris, etc, en el document adjunt.

 Activitats Ca l'Anita tardor.pdf 

Notícies