La Biblioteca de Roses renova la seva web

30.04.2020

La Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses ha renovat la seva web, proporcionada pel servei de biblioteques de la Diputació de Girona,  oferint una imatge més actual i una estructura molt visual i pràctica que permet navegar per les diferents seccions i serveis d’una manera àgil i entenedora. 

Des del moment en què s’entra a la nova web de la Biblioteca de Roses (https://www.bibgirona.cat/biblioteca/roses), l’usuari accedeix ja a una primera pantalla on es destaquen les seccions més consultades pels usuaris, facilitant així una ràpida recerca de la informació desitjada. Aquests apartats són: Busques un llibre?, amb accés directe al catàleg de la biblioteca; Per mirar, llegir, escoltar..., que ofereix guies de lectura amb recomanacions per temàtiques; l’apartat És notícia; la secció Han arribat…, amb guies de novetats mes a mes; i, finalment, Vols reservar un ordinador?

A mida que es descendeix per la pàgina inicial, apareixen també altres informacions i serveis destacats que l’equipament ofereix, com l’Agenda d’activitats amb informació de les sessions dels Clubs de Lectura, Hora del Conte, etc; el servei e-biblio; Tallers; Fer-se el carnet; Blocs; Dossier de Premsa; presentació de l’equip; contacte i mapa de situació de l’equipament.

Una nova eina amb una acurada presentació gràfica i imatges de qualitat, que permet fer ús dels serveis web de la Biblioteca i conèixer totes les novetats i informacions que l’equipament actualitza constantment, d’una manera senzilla i molt amena. 

Notícies