Darreres entrades disponibles per a la representació de Lapònia, aquest dissabte al TMR

21.11.2019

Aquest dissabte, 23 de novembre, arriba a l’escenari del Teatre Municipal de Roses la comèdia Lapònia, escrita i dirigida una obra que obre el debat sobre l’educació, els valors familiars i les tradicions. Les darreres entrades disponibles estan a la venda a www.rosescultura.cat.

Dues famílies es troben a Lapònia per celebrar la nit de Nadal i esperar l’arribada del Pare Noël, però una de les criatures explica a l’altre que aquest home amb barba blanca no existeix i que és un personatge de mentida que utilitzen els pares per fer xantatge als fills. El que havia de ser una vetllada de festa i il·lusió es convertirà en una batalla entre germanes, parelles i cunyats, d’on emergiran mentides, veritats i secrets inconfessables.

Escrita i dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet, i interpretada per Roger Coma, Meritxell Huertas, Meritxell Calvo i Manel Sans, l’obra ha estat nominada als Premis Butaca 2019 a Millor text teatral, Millor espectacle de petit format i Millor actor (Roger Coma).

Podeu comprar entrades per a aquest espectacle en el següent enllaç: 

http://www.rosescultura.cat/ca/programacio/c/2295-teatre-laponia.html

Notícies