El darrer acte del cicle "Fem Memòria" es trasllada al Teatre Municipal

09.10.2019

El proper dijous, 10 d’octubre (19.30 h), tindrà lloc l’últim acte del cicle "Fem Memòria" organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, amb una taula rodona centrada en la Junta Gestora de Roses i l’arribada de la democràcia. Atesa la bona participació de públic de les sessions anteriors del cicle, l’acte es trasllada al Teatre Municipal.

El cicle "Fem Memòria" ofereix una visió de la història recent de la població i de la seva influència en la configuració de la Roses actual. La seva realització coincideix amb la celebració del 40è aniversari dels ajuntaments democràtics, motiu pel qual els diferents actes programats han girat entorn al pas de les institucions franquistes a les primeres eleccions democràtiques, parant una especial atenció en el cas rosinc i en la comissió gestora de veïns que va encarregar-se d’aquest període de transició a la població.

Després de la xerrada de Josep Maria Barris, arxiver de Roses, sobre la dissolució de les estructures franquistes a Roses, el cicle clourà el proper dijous amb la taula oberta sobre la Junta Gestora de Roses i l’arribada de la democràcia, que comptarà amb la participació d’alguns dels membres d’aquesta junta.

Notícies