El concurs fotogràfic del Carnaval de Roses 2019 ja té guanyadors

29.03.2019

L’edició 2019 del concurs de fotografia del Carnaval de Roses ja té guanyadors. Natalia Barragán ha assolit el primer premi, dotat amb 300€. Miguel Planells, amb la fotografia «Pallasso amb globus» ha aconseguit el segon premi i Sheila Jane McKinnon, amb Cake Girl, el tercer.

En total, l’edició d’enguany ha comptat amb la presentació d’un total de 47 fotografies. La fotografia guanyadora té com a premi 300 euros, mentre que la segona i tercera rebran 250 i 200 euros respectivament.

El jurat ha estat integrat per Francesc Giner, regidor de Cultura i Festes l'Ajuntament de Roses; Jordi Sastre, tècnic de Cultura i Festes de l’Ajuntament; Toni Martínez, assessor cultural de l’Ajuntament; Martí Parada, dissenyador gràfic de l’Ajuntament de Roses; i el fotògraf professional Robin Townsend.

Les fotografies presentades estan exposades a la web www.rosescultura.cat i el jurat, en data 27 de març, les ha puntuat segons els criteris establerts a les bases, que són: la qualitat tècnica, l'originalitat i la representació del Carnaval.

Notícies