La Colla del Tech de Roses participa el 29 d’abril al “Carnaval de Carnavals” de Platja d’Aro

25.04.2018

Els guanyadors del concurs de Carnaval de Roses 2018, La Colla del Tech, participaran el proper diumenge 29 d’abril, en el "Carnaval de Carnavals" que organitza l’Ajuntament de Platja d’Aro, on es donaran cita les colles premiades en els principals Carnavals de Catalunya. Es preveu la participació d’unes 25 colles, que lluiran les millors disfresses i carrosses que s’han pogut veure en les edicions del carnaval d’enguany d’arreu de Catalunya.

La representació rosinca recaurà en els guanyadors del primer premi de les tres categories convocades durant el Carnaval de Roses 2018 (millor carrossa, millor disfressa i millor coreografia), que aquest any van endur-se’n en la seva totalitat els components de la Colla del Tech, per la seva espectacular proposta "Priscilla, el musical".

Convidats per l’Ajuntament de Platja d’Aro, una trentena d’integrants de la colla es desplaçaran diumenge fins a la població per participar en els diferents actes programats i optar a algun dels premis convocats per l’organització. A partir de les 5 de la tarda s’iniciarà la gran desfilada de carrosses i comparses que recorrerà l’avinguda del Cavall Bernat, donant pas a continuació al ball de fi de festa, on es donaran a conèixer els guanyadors dels premis d’aquesta primera edició del "Carnaval de Carnavals"

Notícies