Tardor de cinema, televisió, fotografia i astres a Ca l’Anita

20.10.2017

El centre cultural Ca l’Anita de Roses presenta aquesta tardor una nova proposta formativa que, sota el format de tallers, ofereix la possiblilitat de fer un tastet de disciplines com el cinema, l’astrologia, els manuals de narrativa o el retoc fotogràfic. Pensant en el públic familiar, manualitats relacionades amb el Nadal centren les propostes, mentre que la sala d’exposicions del centre reprèn el cicle dedicat als artistes locals amb les mostres de Patrícia Soler i Oscar Gartín.

Les inscripcions per participar en els tallers de la nova programació de tallers de Ca l’Anita s’obren el proper dimarts, i es poden realitzar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, o bé, via web a inscripcions.roses.cat.

El primer dels tallers (28 octubre) es dedica al món del cinema i realitzarà un recorregut per la història del cine a través de pel·lícules clau que l’han marcat. El seguiran un taller d’iniciació a l’astrologia (3 i 17 de novembre) impartit per Joan Comella, que introduirà coneixements entorn a aquest estudi especulatiu de les influències dels astres sobre el destí dels homes, mentre que el taller de sèries (18 de novembre), analitzarà des d’un punt de vista narratiu les sèries clau de la televisió dels últims anys. El taller de retoc fotogràfic amb Photoshop que conduirà el fotògraf Roger Lleixà els dies 25 de novembre i 2 de desembre, tancarà la programació formativa destinada al públic adult.

Pensant en els infants i en les famílies que desitgen realitzar activitats conjuntament, s’han programat també els tallers destinats a la confecció de calendaris d’advent, de galetes decorades, d’actualització del Nadal i de tions.

En l’àmbit expositiu, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament continua dedicant la programació de tardor-hivern als artistes locals amb el cicle "Mirades pròpies", que en aquesta ocasió mostrarà l’obra de Patrícia Soler i Oscar Gartín.

Podeu consultar dates, horaris i preus de les activitats en el document adjunt.

 tallers ca Anita_oct 2017 (1).pdf — PDF document, 838 KB (859025 bytes)

Notícies