Taller familiar de Fiona Morrison i Pilar Farrés a Ca l'Anita dins el cicle Empordoneses’17

13.06.2017

El proper dissabte 17 de juny de 10 a 12 hores, en el marc del cicle expositiu Empordoneses 2017,es durà a terme el taller 'Mòbils' a l'espai expositiu de Ca l'Anita, a Roses. El taller anirà a càrrec de les artistes Fiona Morrison i Pilar Farrés. Es tracta d'un taller familiar per a totes les edats, que parteix d’una selecció molt especial i màgica que es compon de tres elements: el “mòbil”, com a font d’inspiració; el cos, com a mitja viu d’expressió; i la pintura, com a resultat plàstic del treball amb les emocions i les sensacions.

Ca l’Anita acull també l'exposició col·lectiva i multidisciplinar Mobilitzacióen la qual hi participen:

Artistes: Mònica Quintana, Esther Martínez, Juanjo Viñuela, Marta Teixidor, Núria Pallisera, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Pilar Farrés, Ramon Fort, Joan Casellas, Jordi Figueras, Yvonne Heinert, Esther Julià, Cati Palou, Michelle Wilson, Enric Bassegoda, Àngel Rodriguez, M Mercè Cuartiella, Isabel Guzmán, Jordi Casals, Lluis Bosch, Callahan Ruíz, Abdon Jordà, Ester Marcos i Abraham Fidel Ortiz Lugo.

Estudiants: A través d'una vídeo-instal·lació,el Grup Trenant,que aplega estudiants de Visual i Plàstica dels instituts de La Jonquera, Castelló d'Empúries, Ramon Muntaner (Figueres), Alexandre Deulofeu (Figueres) i Illa de Rodes (Roses). I dues instal·lacions dels estudiants dels instituts Illa de Rodes i Cap Norfeu (Roses)al 3er pis de Ca l'Anita.

Cal recordar que com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició és:‘Smartphones, 10 anys’; el qual com el seu títol indica, vol fer reflexionar sobre la presència dels anomenats ‘telèfons intel·ligents’, els quals van fer la seva aparició l’any 2007; i que des de llavors són un aparell indispensable en les nostres vides. Ja sigui per les possibilitats que ofereixen, la dependència que generen, la post-veritat que creen, el control al qual ens sotmeten, o la simple i pura atracció per l’objecte.

Horari obertura de Ca l'Anita:
Divendres, de 17 a 20 h.
Dissabtes, diumenges i festius: de 12 a 14 h i de 17 a 20 h

Notícies