“Infàmia”, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch, al TMR diumenge 30 d’abril

27.04.2017

El proper diumenge, 30 d’abril (18 h), el Teatre Municipal de Roses presenta “Infàmia”, protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch. Una obra que parla de les interioritats del món del teatre i que porta al límit la vocació d'actors dels seus protagonistes.

Després del gran èxit de "Barcelona", el TMR presenta el darrer treball escrit i dirigit per Pere Riera: "Infàmia". Protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch, l’obra parla, a través d’una actriu retirada que es dedica a fer de coach de dos joves intèrprets, de la "feina de l’espectador", despertant consciències i plantejant com aquest es commou durant una funció i, en canvi, pot ser fred davant de la realitat.

Infàmia és un joc de miralls, d'esferes, de punts de vista. A l'Eva Dolç li ha caigut un tros de món al damunt i està lesionada. I les ferides que ha patit per la caiguda, fereixen també a dos individus tendres, que encara no són del tot conscients del camí que han pres: la Sara i l'Aleix, dos intèrprets que semblen condemnats a patir l'emergència de ser perpètuament actors "emergents".

Enmig d'un combat ferotge que farà entrar en crisi les vocacions de tots tres, apareixerà en Toni, un mefistofèlic astut, que els posarà a tots tres en solfa. Remourà tots els fonaments i aclarirà tots els dubtes, perquè els altres acabin entenent d'una vegada per totes, de què va en realitat aquest ofici.

Autor i director: Pere Riera

Actors: Emma Vilarasau (Eva Dolç), Jordi Bosch (Toni), Mar Ulldemolins (Sara), Francesc Ferrer (Aleix)

Notícies