Una decisió difícil: "El Test", aquest dissabte, al TMR

30.11.2016

El proper dissabte 3 de desembre (21 h), Dolo Beltran i Sergio Caballero exposaran al públic del Teatre Municipal de Roses l’espectacle «Test», una comèdia sobre les relacions humanes i la capacitat d’autodestrucció. Les entrades (15€), es poden comprar anticipadament dijous i divendres a les taquilles del teatre, o el mateix dia de la funció.

Amb una llarga trajectòria com a guionista, Jordi Vallejo debuta amb aquesta obra com a dramaturg, plantejant un dilema a través d’una prova psicològica tan senzilla com l’haver de respondre: Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d’aquí a deu anys? Així de simple, així de difícil. Aquest és el dilema a què s’enfronten l’Hèctor i la Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.

La decisió que ha de prendre el matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l’instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més. El que comença sent un supòsit teòric, un simple test de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profunds dels personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida. Qui sap si per sempre.

Les entrades tenen un preu de 15 € i la venda anticipada es pot fer a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, dijous i divendres, de 12 a 14 h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici de la funció. Descomptes: Carnet Club Roses Cultura, Carnet de la Biblioteca, Carnet Jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

Fitxa tècnica:

Autor: Jordi Vallejo
Direcció: Cristina Casanovas
Ajudant direcció / Producció: Sílvia Navarro
Producció: sala Muntaner
Direcció producció: Carles Manrique
Actors: Sergio Caballero, Dolo Beltrán, Clàudia Costas, David Vert
Vestuari: Irantzu Ortiz
Cap Tècnic: Xavier Xipell
Imatge: David Ruano

Notícies