Albert Pla, “A pleno pulmón”, al Teatre Municipal de Roses

14.10.2016

L’eclèctic artista i cantautor Albert Pla portarà demà, dissabte 15 d’octubre, la seva darrera producció «A pleno pulmón», al Teatre Municipal de Roses. Albert Pla en estat pur, amb un espectacle de poètica inusual, devastadora i electrizant. El preu de l’entrada és de 15 €

Albert Pla ha desenvolupat la seva activitat al llarg de 25 anys oscil·lant entre la música, el teatre i el cinema, amb espectacles musicals caracteritzats tant per la poètica de les seves lletres com per la posada en escena. «A pleno pulmón» ens presenta a un Albert Pla que en el seu seient habitual i simplement amb la seva música, omple l’escenari de cançons, reflexions i sentiments, sovint a contracorrent. Un espectacle on el cantautor interactua amb el públic i el xiuxiueja cançons a cau d’orella.

“A pleno pulmón” ens presenta cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals. La calma es transforma en tormenta, la comèdia esdevé tragèdia. Tot per fer evident l’estreta linea que separa el bé del mal, el blanc del negre, el positiu del negatiu.

El preu de les entrades és de 15 euros. Descomptes: Carnet Club Roses Cultura, Carnet de la Biblioteca, Carnet jove i Carnet de jubilat. Entrada gratuïta per als menors de 16 anys (sempre que vagin acompanyats per un adult) i per les parelles lingüístiques de Roses.

Notícies