Oficina de Català CPNL

Oficina Català 2
Oficina Català 2
Oficina Català 3
Oficina Català 3
Oficina Català 4
Oficina Català 4

L’Oficina de Català de Roses depèn del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), en el qual participa l’Ajuntament de Roses des de l'any 1992. El CPNL és un ens creat amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. Al llarg d’aquests anys, l’Oficina de Català ha estat ubicada en tres espais diferents: dotze anys al carrer Pep Ventura, cinc al carrer Sant Josep, 7 anys a la Riera Ginjolers i, des de principi del mes d'agost de 2017, es troba situada a la segona planta de l'edifici de Ca l'Anita a la plaça de Sant Pere. En els darrers anys, també ens podeu trobar al Facebook, Twitter i Instagram.

D’altra banda, desenvolupa una tasca de dinamització de l’ús de la llengua: anàlisi lingüística d’organitzacions que volen iniciar un procés de normalització, plans lingüístics per a empreses, convenis i acords de col·laboració amb entitats i associacions, i suport a iniciatives relacionades amb la normalització lingüística.

En l’àmbit de l’ensenyament del català, ofereix cursos de 45 o 90 hores de nivell bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. A més, disposa del Servei Obert de Català, que permet iniciar, ampliar i perfeccionar els coneixements de la llengua catalana de manera flexible i individualitzada. 

Assessora els tribunals o òrgans tècnics de selecció en la valoració de la prova de coneixements de llengua catalana en les convocatòries de places de l’Ajuntament i col·labora amb diverses àrees del consistori.


Enllaços


Horaris d'Atenció al públic:

De dilluns a divendres de 10h a 13.30 h


Telèfon: 972 25 39 47


Altres espais

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR